Pozdrav svim expertima i ne expertima na forumu,
E ovako imam problem koji pokusavam rijesit vec 7 dana, i nema vise opcije koju nisam pokusao al nista nije uspjelo.
U naslovu sam naveo koju graficku karticu koristim, a problem je sljedeci:
Svaka igrica ili 3d aplikacija koja koristi DirectX radi perfektno, grafika je super i nema nikakvih zamjerki,
Medjutim svaka aplikacija koja koristi OpenGL radi suprotno od perfektno. Grafika je skroz poremecena,
Evo recimo jedan primjer. Instalirao sam igricu The Sims 3, kad je podjem igrat sve je super, medjutim pojavljuju se nekakve linije kao da presjecaju display ukoso, grafika je skroz ne znam kako da se izrarim "Isjeckana".
Zatim kad otvorim google earth, ako izaberem da ide preko DirectX onda je ok, ali ako izaberem preko OpenGL, onda ne moze.
Imam program Celestia to je program koji simulira cijeli svemir. Uradjen je na OpenGL, i taj mi program nikako ne funkcionise, jedva da se planete mogu raspoznati koliko su isjeckane.
Negdje sam nasao da XP koristi svoj OpenGl, iako je graficka kartica prilikom instalacije drivera trebala da koristi svoj.
Samo mi nemojte predloziti da trazim neki drugi driver jer sam instalirao sve i jedan driver koji je kompatibilan sa ovom grafickom karticom, i to uz kompletno brisanje prethodnog drivera. Nista nije uspjelo
U nadi da cete mi neko pomoci unaprijed se zahvaljujem.