View Single Post
Staro 19.09.2009., 03:45   #512
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Evo upravo sam igru instalirao. Za početak se malo bunila sa W7 tj. bilo je nekih gluposti sa PhsyX, DX, instalacijskim folderom uglavnom rješeno je.

Za početak dosta se brzo pali (netko je spomenio da mu se vuče), isto tako leti na mojoj game konfi (1680x1050 4AA 4AF, HIGH sve osim Blura). Što se tiče loadanja isto ide brzo.

Sada uspoređuju ga neki sa Gridom, prešao sam tek par trka, i GRID je definitivno teži (kad se samo sjetim Zonde TC OFF i tipkovnice kosa mi se diže). Ovdje sam sa BMWom odvozio 2 kruga (ona testna) da vidim filing, i nekako auta tromo reagiraju, tj slabo se vraćaju u putanju kad se popusti volan i zabije gas (GRID nekako bolje reagira, o GTR/rFactoru neću govorit jer su izvan klase). Auta (bar BMW) se lako uhvati i spasi u pola krivine kada je praktički već neuhvatljiv 4 real

Uglavnom počeo sam na Experi i normal, ali kako sam nakon test lapa na utrci prošao sve do 2. krivine, mislio sam da će dalje biti teže. Kod karijere sam uze BMW 1, te sam mislio da će ipak biti teže, ono puno lakše . Sada nakon odvoženih par trka, kupljenih partova, povećajem sve na najteže u nadi da ću počet čupat kosu (jer nemam trenutno G25), sutra još napišem koji dojam kada pređem još malo trka (ipak moram sada pogleda epizodu Hižanica )
Baja 001 je offline   Reply With Quote