View Single Post
Staro 19.09.2009., 01:07   #690
mile86
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
Problem sa instalacijom max tv-a

Ćali je uvalilo max-tv koji je jučer stigao (lik što je dostavlja nije pogodio ni zgradu, al ajde, bar mi je momak iz susjedne zgrade donia paket) i krenia sam ga spojit. pogleda sam prvo paket i skonta da nema uopće routera u paketu (što sam očekiva da će bit, no ajde...), tako da sam ga spojio u svoj d-link dsl-584t u jedan od 2 izlaza koji je rezerviran za max tv. receiver je atlanta.

ispočetka je na ekranu receivera samo stajalo p2:02. i ništa više, na nikakvu tipku nije reagira. zovem ja t-scum, prebace me na onaj broj 062 što se plaća, i nakon što je ovaj nešto otipka s druge strane krenilo je. upalio se AV i počele su se izmjenjivat boje na ekranu. čas je ekran bio roz pa plav, nakon toga jedno duže vrijeme ledeno plav, a nakon toga crnilo....i tako je stalo preko sat vremena i ni makac. pošto je već bilo kasno odlučih to ostavit za sutra.

sutra opet sve spojih, kad mi sad receiver zapne opet. opet nijedna tipka ne funkcionira, samo što umisto p2:02 je pisalo p: 01. ispalo je da kada uključim kabel u lan 4 izlaz vjerojatno da uopce ne izlazi signal, tako sam to bar ja pretpostavio. vratim kabel na lan 3, i ovaj put mi barem sve one brojeve odvrti i opet se upali AV. zelena lampica koja bi trebala označavat signal ili gori ili treperi, no unatoč mojim molitvama da ovaj put prođe dobro, nije...opet je nakon ledeno plavog ekrana uslijedo crni i

nazovem opet t-scum. pocnem coviku objasnjavat da mi se upali AV i da pocne minjat razne boje na ekranu, a on zbunjen ko da ga u najmanju ruku pitam da mi čita tarot. lipo mu objašnjavam da dođe do crnog ekrana i ne ide dalje, da sve one brojeve odvrti i da nestanu, a lik kaze da pokusam ponovo iskopcat i ukopcat, i da mu se javim kad mi se opet pojavi taj crni ekran, nakon što sam mu već 10 min objašnjava da sam sve to proša i da upravo stojim pred tim vražjim ekranom

to je bio treći kojeg sam nazva, onaj prvog sam već spomenia, bez njega bi još bio na onih p2:02. drugi mi je pokuša pomoć pri podešavanju pvc1 na routeru no ispalo je da je već dobro podešen. koliko sam primjetio i pvc0 i 1 rade u bridge mode-u

googlao sam po netu da li itko ima sličan problem kao i ja. naišao sam i na p2:02 i p:01 kao neke učestale probleme, ali ovaj crni ekran još nisam niti jedan jedini put vidio.

što mislite, je li do receivera, ili routera, ili pak do televizije? dosad sam spajao dvd i satelitsku na nju i problema nije bilo, televizija nije lcd već obična quadrova.

očekiva sam da ću imat zajebancije sa ovim, ali ovo je vec orgijanje jebemu, a jos ga nisam ni spojio

Zadnje izmijenjeno od: mile86. 19.09.2009. u 10:02.
mile86 je offline   Reply With Quote