18.09.2009., 11:53
|
|
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Evo, nakon dosta igranja demoa.
Pucanja, driblinzi, kretnje su odlične. Ali AI je katastrofa. Igrači mi se cijelo vrijeme kreću iza lopte, nemreš nikom u for gurnut loptu. Nadam se da će to ispraviti, jer ako ne isprave igru ću igrati isključivo protiv drugih ljudi. Što je oke, ali nekad se hoćeš malo sam zabavit :P
Nego da pitam. Dal netko zna dal se može u demou promjeniti kao u prijašnjim da ti komp ne bira igrača?
Nadam se da ce full verzija biti puuuno ispeglanija. imaju odličnu ljusku, samo se nadam da su ju popunili kak spada!
EDIT: I sa grafikom imam neke čudne izlete. Dok igram mi izgleda kao da ima neki tearing nekad. Onda, igra mi radi cappana na 60Hz-a, a kad zabim gol na slow motionu mi pada na 20-30? lol.
|
Citiraj:
Autor Gjurovski
Bome nakon sto sam odigrao demo i fife i pesa jednostavno fifa mi je ostavila bolji dojam, neznam jednostavno je zabavnija, pes se ije puno promijenio nazalost....
Jedna od boljki fife je sto je puno teze dodavati iz prve dok to u pesu se nije vec promijenilo zadnje 3 godine, do protivnickog sesnajsterca dodem kroz 4-5 dodavanja a onda se dogada ono sto je Mad_duke napisao nemres nikoga proigrat jer je Ai imbecilan... mah razocaran sam, igra mi je dosta tecnija fluidnija na fifi....
Govorim o fifi na ps3 jer kao prosle godine imao sam dojam da su fifa 09 na ps3 i fifa 09 za pc totalno dvije razlicite igre....
Mad_Duke:
To je standard na konzolama, fifa u replayu trza nenormalno na ps-u no ipak je to demo tak da....
|
Pa kak nemrete, jel koristite L1 i R2 tipke, to su za pretrčavanje igrača i dupli pas...sve se može samo treba znati koristiti.
A ovo za 4-5 dodavanja, pa kaj ćeš više, ako su ta dodavanja tolko toćna i brza i to bi bilo previše.
Eh, zabil sam odmah drugu tekmu ljepi gol sa barcom, bum del na yubito pa stavim link, samo da kompresiram jer ovak sa frapsa mi ima malih 3.8Gb a traje ni min.  ;D
http://www.youtube.com/watch?v=hReVYFjvM9w
Zadnje izmijenjeno od: danc00. 18.09.2009. u 12:36.
|
|
|