View Single Post
Staro 18.09.2009., 00:44   #366
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor perich Pregled postova
Hvala... znaci kaj se tice perkova, jadno... po ovome kaj si napisal, nadam se da cu naletit na HC server na kojem nema tih perkova... jer bi bas htio igrat tak malo realnije al ne da mi neko prolazi kroz zidove i gadja me u trepavicu sa 6 km...
U krivu si. Na HC serverima imaju perkovi, razlika u odnosu stock igre i HC moda je u tome sto HC mod nema nema HUDa (znaci nema radara, osim ukoliko netko ne pozove UAV, kojeg dobije nakon sto napravi 3 fraga u nizu, nema nicega na ekranu, samo puska i ljudi oko tebe ). I glavna razlika je svakako smanjeni health (ili pojacan damage oruzja, kako god, nisam se bavio time, pa nemogu reci koje je od tog dvoje tocnije), ali je dovoljan uglavnom 1-2 metka da covjek crkne Sad koliko je to realnije, koliko nije, ne da mi se o tome, jer ce to sa sobom povuci raspravu u kojoj nikada nece biti pobjednika, ali svakako da i to samo po sebi povlaci jako puno "n00b" situacija gdje igra uloga samo bjesomucno sprejanje i nista vise.
A ukoliko te ne zanima igra sa perkovima, svakako isprobaj promod na cod4 da vidis kako to izgleda, jer vjerujem da ce i cod6 vrlo brzo dobiti taj mod, na kojem ce se igrati gotova sva .EU natjecanja, bila online bilo offline.
LP.
Apacer ft Bozja je offline   Reply With Quote