View Single Post
Staro 17.09.2009., 23:55   #62
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Probaj moj link, provjereno radi a i ide punom brzinom.
Jedino što bi uveo iz Fife 10 je ono pokvareno zaustavljanje lopte rukom kad loptu hoću....L1+trokut blizu protivničkog igrača. Bit će teko izabrati između obje igre. Podjednako su dobre. Kod PES-a mi se ne sviđa što su mi svi udarci brutalno precizni. Svega par puta se dogodilo da je lopta otišla preko gola, ali to je bilo kad sam pucao između 2 ili 3 igrača, i to u padu. Sve ostalo je završavalo u okviru gola, i većinom u rukama golmana. Tu je Fifa ipak bolja.
Joj daj, pa normalno da su precizni kad igraš s barcom i liverpoolom , buš videl kad izađe org pa kad si uzmeš slabiji klub, onda budu precizni ko danas Manđukić s 5metara.

Bolji je od 2009, igrači se malo bolje i bar mi se čni pametnije kreču, a ne ko po šabloni ko u prošlom slučaju! Pusanja su bolja, novi driblinzi, remplanje je odlično...e da i nekak su teža dodavanja te primanja, treba se dosta vježbat.

Lagal bi kad bi rekel da nisam fifu igral, ovaj sad demo, al pes je bolji u svakom je... pogledu, neznam u čemu bi to fifa bila bolja, osim po lincensama...je da je bolja od ostalih nastavka al od PES-a nije!
danc00 je offline   Reply With Quote