I nakon penalscene je Manđo ono morao pogoditi,jednostavno - morao je. Ostalo je sve logičan i stoput viđen scenarij,kad ti ne zabiješ,tebe naguze..i tako iz godine u godinu.
Mučno mi je još od one tekme u Bremenu,šta smo im gore mogli napraviti do poluvremena,vjerojatno lako i 1-4 imati..kakva je to igra bila. Ali kronična neefikasnost je naš najveći problem,shots 8,u okvir 2,i čovjek kad i dobije pravu priliku - promaši.
Morales recimo,latino čovjek,rodi se s loptom,i on uđe u 16 i pukne u aut,čak ne ni u korner,nego između auta i kornera nešto pogodi...ma mislim,ne mogu to shvatiti možda sam glup,ali eto,od 5g valjda igraš taj nogomet,i dođeš u čistu situaciju da zažmiriš i podereš golmanu loptu ravno u čelo,a oni ne pogode okvir vrata.. Kao naši košarkaši sada na EP, Planinić je čovjek koji je u NBA igrao,i on tri napada zaredom izgubi loptu. Pa ja to ne razumijem,igram košarku preko 15g,nogomet pratim isto tu negdje,i ne mogu to shvatiti.
Tako sada i Dinamo,uvijek neki kriminalni suci,uvijek neke krađe,belosvetske zavere,a u biti - kad ne zabiješ,dobiješ po piksi. I bok bok,EOD.
A sapleo ga - jest. Ali je činjenica da se Manđo gubitkom ravnoteže prosipao i prije kontakta,koji je postojao...moglo se suditi,nije se. Ali ono promašiti kasnije..čista lopta,za poderat paučinu..i ništa.