Citiraj:
Autor Old friend
Čuj nakon ovoga stvarno ne znam zašto je moj poznanik dečko koji je duplo mlađi od mene i studira s odličnim informatiku i ima to sve u malom prstu ima acera 8930g?
|
ako ti je to referentna točka kvalitete laptopa i zvijezda vodilja prilikom kupovine, onda nemam riječi. student informatike može piskarat cijeli život u nekom od programskih jezika, a da ni ne zna kako matična izgleda (provjereno).
Citiraj:
Autor Old friend
zašto nema te tri koje si nabrojao jer je za te novce mogao i nešto od njih kupiti?
|
zato što je za relativno malo para htio jaku grafu i cpu da se može poigrat na lapu.
Citiraj:
Autor Old friend
svako zna svoje, i ne, ne volim ljude koji pljuju po tuđem a hvale svoje tj. dižu u nebo svoje a ničije tuđe ne valja
|
ne pljujem po tvojemu nego po aceru, asusu, forcebooku, msi i ostalim pevec brandovima koji jesu upravo ono što si ti rekao - isti drek sa drugim logom, tj. isti barebone i poslovično loša završna obrada.
Citiraj:
Autor Old friend
zato što imam recimo ne jeftini u ono vrijeme kenwood cd player, kojem je otišao laser, da bi na kraju shvatio da se taj isti laser ugrađuje i u sony i u još neke firme
|
nhf, ali tako svijet funkcionira... samo jednu stvar zaboravljaš, da sony laser možeš naći i u accuphaseu od 30k kn, pa opet ne zvuči ko sony od 500kn. sam laser za cd player je bitan negdje kao i kvaliteta usb konektora na laptopu.
Citiraj:
Autor Old friend
vidim da ti po svome, pljuješ po tuđoj muci, to ne vodi nigdje, meni je dobro, kom ne valja nek preskoči i acer
|
osobno si shvatio moje postove, pišem ih in general i uopće ne idu tebe.