View Single Post
Staro 17.09.2009., 21:33   #43
Old friend
Premium

Datum registracije: Dec 2008
Čuj nakon ovoga stvarno ne znam zašto je moj poznanik dečko koji je duplo mlađi od mene i studira s odličnim informatiku i ima to sve u malom prstu ima acera 8930g? zašto nema te tri koje si nabrojao jer je za te novce mogao i nešto od njih kupiti? svako zna svoje, i ne, ne volim ljude koji pljuju po tuđem a hvale svoje tj. dižu u nebo svoje a ničije tuđe ne valja, hvala na pitanju w-lan mi radi, uvijek se snađem nekako na googleu zato i postoji, teško da već netko nije imao takav nekakav problem u svijetu, a i s druge strane se dam kladiti da se bilo kojem proizvođaču mogu nači mane, meni nije bitno što piše na kutiji, zašto? zato što imam recimo ne jeftini u ono vrijeme kenwood cd player, kojem je otišao laser, da bi na kraju shvatio da se taj isti laser ugrađuje i u sony i u još neke firme, tako i kod laptopa sve su to u biti iste komponente, malo drugačije konfigurirane ili isto, samo je drugo ime na kutiji, e ja ne želim plačati ime ako ti mene uopće shvačaš? vidim da ti po svome, pljuješ po tuđoj muci, to ne vodi nigdje, meni je dobro, kom ne valja nek preskoči i acer...

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Zašto ljudi žele XP ?
Pa jednostavno žele u što kraćem roku radit (samo nemojte sad spominjat suspend / sleep mode, to sada nije bitno) a ne čekat xy minuta dok Vista / W7 ne odvrti svoje i koliko - toliko se "smiri". Pogotovo na lapu gdje uvjek ima više servisa / procesa u pozadini u odnosu na std kantu.

Pa ubij procese čovječe ima ih nepotrebnih koliko hočeš, sredi start up, sredi boot, nije problem... u daqnašnje vrijeme nije blentavo da proizvođači ne daju podršku sad već prošlom xp-u, a zašto i bi kad su mašine kud i kamo puno snažnije, od onih nekad proceva na 800mhz neznam 256rama itd...

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 17.09.2009. u 22:22.
Old friend je offline