View Single Post
Staro 17.09.2009., 21:17   #40
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
kad nećeš moć instalirat wlan, onda ćeš se obratit 4gb rama? kad ti neće davat znakove života, onda ćeš se grafi obratit? kad oštetiš ekran zbog bakelitnog kućišta i traže te 3-4k kn za novi, onda će ti to vjerovatno cpu riješiti.

to šta si ti napisao vrijedi za "složenac" kompove, ali za laptope nikako pošto su to malo ntegriraniji igrači.

drago mi je da si zadovoljan sa acerom, ali vjeruj mi da je to jako daleko od dobrog laptopa kao kompletnog proizvoda (hardware, software, support)... jesi kad vidio system update lenova? pa i toshiba/hp idu tim nekim putem... a ove dotepence kad instaliraš moraš jedan po jedan driver sa službenog cd-a i još imaš unknown devices, a na kraju nit znaš koje sve si instalirao. da tu sad ne spominjem kućišta i tastature t43, magnezijski barebone t60 itd. itd. (da se razumijemo rađe bi uzeo rabljeni t60/61 nego 30 novih emašina in a heart beat).

da sad ne drljam tu ono što svatko tko je vidio bar 10 laptopa u životu već zna... samo se zapitaj zašto acer daje max. nadoplatu za garanciju 3 godine, dok je 4 godine standard već oho-ho.
syss je offline