Citiraj:
Autor ivo1950
jel vama nekad izbaci kad treba pocet trka da se igra treba zatvorit ili je to samo do viste?
btw ova igra je neoptimizirana samo tako  ,sad mi je zaj sta san uzea 4850 po preporuci ljudi sa foruma koji samo govore kako je za 1440x900 4850 sa 512mb overkill,a ocito bi hd4870 sa 1gb bilo taman...
|
Oj!
Nije baš bajna igra. Ali meni na E5200 ne clockanom i 4850 radi na 1920x1200 sve na full osim motion blura, te 2xAF i 2X AA, Isključen v-sync radi čist oke. Nije da leti ko idiot, ali ide da je više neg igrivo. A loading nije toliko strašan!
EDIT: Evo, sad sam učitao quick race, stavio 15 neprijatelja i fpsi mi išli ovako.
1. krug dok sam krenuo sa zadnjeg mjesta mi je bilo mrvicu ispod 30 fps (27-30)
2. krug početak i sredina dok sam bio na 3. mjestu mi je bilo oko 40 fpsa
3. krug i polova prijašnjeg kruga dok sam vozio prvi mi je bilo oko 40-50 fpsa.
Ne skaču skoro uopće što se tiće da mi u jednom zavoja naglo padne ili se poveća tak da je oke. Iako iskreno, 30 fpsa bi mi za neki FPS bilo puno premalo, ali za ovakvu igru me uopce ne dira i jako malo kužim neko zastajkivnje. (samo kada izletim naglo iz zavoja i krenem gurati suparnike).
Tak da, all in all radi fakat oke. Kad bi clockao proc i grafu bi letilo. Zato mi čudno da ti na tvom quadu ne radi kak spada!