View Single Post
Staro 17.09.2009., 00:04   #55
Ivan_1
Premium

Datum registracije: May 2004
@Demon Hunter
to sto ih trenutno nema ne znaci da ih ni nebude, a uvjek je tu i online kupovina.
Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
GF9400, ne 8400 (u biti je ista stvar).

Osim toga, dobijes cigla napajanje, dakle nema zujanja jos jednog venta unutra (sto je po meni odlicna stvar).

BTW Ivane, ne znam zasto ti je uopce palo na pamet da uzmes ION330 pa da vadis plocu iz njega i stavljas drugu ? Izaslo bi te vise nego da ides sklapati nesto a, osim toga, i nemas bolje integrirke od one koja je vec ugradjena (za te novce).
palo mi je na pamet jer primjerice nece trebati dugo cekati a doci ce npr. quad core Atom ili nova ION platforma s ugradenim ionizatorom zraka i ja bas hocu taj .
jedino mi preostaje onda prodati ION330 i kupiti novu konfu, no, na novoj mi se ne sviđa kuciste

uglavnom...mislim da je komponentno rijesenje bolje.

jos jedna zamjerka koje sam se sad sjetio kod tog asrocka je i nedostatak wirelessa, a nemoze ga se ni ugraditi kad nema pci(e) slot.

po meni bi idealna ploca bila sa ugradenim wirelesom koja ce imati bar jedan PCI ili PCIe1x slot. kao recimo zotac-ov model, ali minus mu je sto se zbog wirelessa izbacuje jedini pcie 1x slot pa se onemogucava bilo kakva ekspanzija.
Ivan_1 je offline   Reply With Quote