View Single Post
Staro 16.09.2009., 21:21   #3309
Dawar
OMG, thats the funky shit
Moj komp

Dawar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Nisam se javio,bio sam gledati još u petak Code,iliti Lopovi,iliti kako se već zove onaj film sa Tunjom Banderasom i Morgan Slobodnjakčovjekom.

Uglavnom nisam ništa očekivao,niti smrad niti miris,a dobio sam solidno provedenu večer,ne zbog cure. Sam film sa krađama je pomalo izlizan i viđen,pa blago rečeno 350 puta,ali nagli obrati na kraju filma,pitanje tko je tu koga zajebao,Rade našegorelist Šerbeđija u miniulozi,a opet presudnoj za film, dali su filmu dobru,svježu dimenziju.

Ono što me zabolilo je zaista očajan soundtrack,i vrištanje grupice lezba zvanih TATU,not gonna get us,u jedno 20% filma,to je kao neki lajtmotiv,diranje po pi..,i not gonna get us,mislim . Što Rusi nemaju hiphopa ili metala,da film dobije na agresiji. Zvuk je po meni promašaj na kvadrat.

Gluma je u redu,Banderas je standardno u ajfakevriting ulogama,pa je i ovdje uspio prasnuti žensku, Freeman je mudrac,i ovdje je kao mudrac, Rade je Godfather na Šumadijski način,i to mu je uspjelo,i sve u svemu :

6/10

Solidno izveden film,i preporuka za ubiti večer,ili oko..ili neke klince šta vam idu na živce,u kinu.
Slažem se sa ocijenom, ali što se mene tiče TATU je baš dobro pogođena pjesma za taj film, baš mi je pasala uz film