Citiraj:
Autor Reedy
Dajte mi recite vi koji ste igrali, vidio sam na videima da su one strelice po cesti kod zavoja, može li se to ugasit, tj. isključit?
|
Obavezno iskljuciti, ako se mene pita. Mene one samo usporavaju jer se ne mogu 100% fokusirat na stazu, i upadaju mi u oci. Jedan, dva kruga po nepoznatoj stazi i vec ju znam, tako da po meni te strelice nemaju smisla.
Nego, ne znam jel ranije spomenuto, ali ja cim sam upalio igru sam odvrtio staze i kad sam ugledao nju igra me osvojila. Dakle stavili su NORDSCHLEIFE. Staza je odlicna kopija prave. Gusta suma po cijeloj stazi, bas onakva kakvu je se i sjecam. Za razliku od GT4, gdje vlada malo oskudniji okolis. Ipak, sama staza je u GT detaljnije obradjena (pri tome ne mislim na grafiku) i zbilja joj je dodijeljena posebna paznja s vozackog aspekta. Kod N4S imam zamjerku na neke zavoje u koje je jednostavno moguce prebrzo uci tj. proci (to se prvenstveno odnosi na niz zavoja nakon startno ciljne ravnine i zadnji zavoji prije dugacke ravnine) i skoro pola minute bolje vrijeme napravim nego u GT4. Vjerojatno je to taj arkadni naglasak koji u ovoj igri ipak malo vise vlada nego sto je to kod GT4.