View Single Post
Staro 16.09.2009., 15:25   #331
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Reedy Pregled postova
Dajte mi recite vi koji ste igrali, vidio sam na videima da su one strelice po cesti kod zavoja, može li se to ugasit, tj. isključit?
Obavezno iskljuciti, ako se mene pita. Mene one samo usporavaju jer se ne mogu 100% fokusirat na stazu, i upadaju mi u oci. Jedan, dva kruga po nepoznatoj stazi i vec ju znam, tako da po meni te strelice nemaju smisla.

Nego, ne znam jel ranije spomenuto, ali ja cim sam upalio igru sam odvrtio staze i kad sam ugledao nju igra me osvojila. Dakle stavili su NORDSCHLEIFE. Staza je odlicna kopija prave. Gusta suma po cijeloj stazi, bas onakva kakvu je se i sjecam. Za razliku od GT4, gdje vlada malo oskudniji okolis. Ipak, sama staza je u GT detaljnije obradjena (pri tome ne mislim na grafiku) i zbilja joj je dodijeljena posebna paznja s vozackog aspekta. Kod N4S imam zamjerku na neke zavoje u koje je jednostavno moguce prebrzo uci tj. proci (to se prvenstveno odnosi na niz zavoja nakon startno ciljne ravnine i zadnji zavoji prije dugacke ravnine) i skoro pola minute bolje vrijeme napravim nego u GT4. Vjerojatno je to taj arkadni naglasak koji u ovoj igri ipak malo vise vlada nego sto je to kod GT4.
Nebbo je offline   Reply With Quote