Evo da i ja javim dojmove.
Ovo je PRVI N4S serijal gdje sam odlucio iskopcati DFP volan iz PS2 i GT3 i ukopcati ga u komp na N4S.
Ja jos ne mogu vjerovati kako su dobro igru napravili. Ima razlike izmedju straznjeg prijenosa i prednjeg, fenomenalan, ali FENOMENALAN balans izmedju arkade i simulacije, grafika je dobra (ima par mana)... ne znam gdje stati sa hvalospjevima. Mozda za kraj... za mene je ovo definitivno najbolji N4S serijal (da, da... cak mi je drazi i od Porsche-a)!
Sto se grafike tice u odnosu na konfu na kojoj vrtite igru, vidim da mnogi imaju primjedbe. Evo samo da nesto kazem:
ja imam E4300@3.4GHz, 4x1GB @850MHz i ono najzanimljivije 9600GT.
Meni igra radi na SVE FULL detaljima pri rezoluciji 1680x1050 BEZ TRZANJA, a vjerujte mi jako sam osjetljiv na trzanje. Cak do te mjere da znam pogasiti sve i igrati na maloj rezoluciji sa eventualno 4x AA. O cemu se radi, zbilja ne znam, ali meni se igre vrte fenomenalno (ista stvar je i sa RE5).
EDIT: zaboravio spomenuti da sam nedavno presao na Windows 7 Professional full 64-bitni (do tada sam imao Vistu x86). Mozda mi se cini, ali igre mi nekako bolje idu na ovom novom OS-u. Mozda je to samo psiholoski efekt, ne znam.