View Single Post
Staro 16.09.2009., 13:11   #307
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Sve ovisi o optimiziranosti igre i drivera.. Ali ipak ne mozes ocekivati da na jednoj 2 generacije staroj grafi (i to ne punokrvnoj) mozes igrati najnovije igre.. Da je tako bilo bi super, ali nazalost nije. Nemoj krivo shvatiti, samo kazem kako vrime ide naprid tehnologija je sve kompliciranija a igre sve zahtjevnije (i u nekim slucajevima - sve manje optimizirane)..
Igra je neoptimizirana. Barem za mene. I za ATI, kako vidim na drugim forumima. Nekima se vuce i na 4870...

Igram na 1024 rezoluciji. Ne zelim pametovati i bahatiti se, ali si debelo u krivu misleci da proizvodjaci igara opravdano izdavaju ovakve igre. Nemam komentar na "punokrvnu grafu". "Tehnologija je sve kompliciranija" je prazna recenica, jer ova igra na low izgleda gore od 5 godina starog Morrowinda kojeg sam igrao s ati 9500pro.
Stavit cu nove drajvere i "tweakat" cu komp da proradi malo bolje, ali sam samo rekao da je to sramotno radit s godinu i pol starom grafickom koja izgleda visetruko gore od nekih igara koje igram normalno u pristojnim detaljima.
Jos najbolje da idem novi hardver kupovat, ja....