Nisam se javio,bio sam gledati još u petak Code,iliti Lopovi,iliti kako se već zove onaj film sa Tunjom Banderasom i Morgan Slobodnjakčovjekom.
Uglavnom nisam ništa očekivao,niti smrad niti miris,a dobio sam solidno provedenu večer,ne zbog cure.

Sam film sa krađama je pomalo izlizan i viđen,pa blago rečeno 350 puta,ali nagli obrati na kraju filma,pitanje tko je tu koga zajebao,Rade našegorelist Šerbeđija u miniulozi,a opet presudnoj za film, dali su filmu dobru,svježu dimenziju.
Ono što me zabolilo je zaista očajan soundtrack,i vrištanje grupice lezba zvanih TATU,not gonna get us,u jedno 20% filma,to je kao neki lajtmotiv,diranje po pi..,i not gonna get us,mislim

. Što Rusi nemaju hiphopa ili metala,da film dobije na agresiji. Zvuk je po meni promašaj na kvadrat.
Gluma je u redu,Banderas je standardno u ajfakevriting ulogama,pa je i ovdje uspio prasnuti žensku, Freeman je mudrac,i ovdje je kao mudrac, Rade je Godfather na Šumadijski način,i to mu je uspjelo,i sve u svemu :
6/10
Solidno izveden film,i preporuka za ubiti večer,ili oko..ili neke klince šta vam idu na živce,u kinu.