View Single Post
Staro 16.09.2009., 11:45   #620
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Zato uvijek ima proglašavanja nečeg bacanjem para,jer je po mnogima 40 i 50fps jednako,čuo sam dosta onih koji se kunu da je igriv frame 25fps i taj videomotion sa telke,25-30fps,i da oči nisu sposobne registrirati više od toga.
Ma mislim.. igram tako i ja sve na 4650 DDR2,na 1440x900,pa je to i meni optimalno.Samo da je AVivo proradio,sve drugo me ne dira.

Nije OT ako pričamo koju karticu kupiti,odnosno koju ne kupiti,i zašto?

Odgovor kupi najbolju za lovu koju imaš,odnosno krivo sam se izrazio,često je to najskuplju za lovu koju imaš,je bunar efekt,i tako možeš unedogled ići,a kakav si job napravio kupivši GTX285 za 2300+ kn,ako GTX275 imaš već za 1400,a razlika 50 i 55fps je zaista onako - bullshit.

Na kraju sve ionako ovisi o optimizacijama u igrama,znalo se dogoditi da ta sad već kultna GTS 512 ima veći frame od 4870 u GTA4,dok u HAWX-u 4870 ima 15 fps više,najmanje,na istoj rezi.Što je to,nego BS.

Ja osobno mislim da ne treba generalizirati ali da postoje općeprihvaćene, i bestbuy kupnje,za pojedinu rezoluciju,i pojedini budžet.Inače možemo kupiti - najskuplje,GTX295,i biti pametni. A bang for buck$$ efekt je mnogo primamljivi našem tržištu.
thedream je offline