Citiraj:
Autor win32
Sjecam se da sam onda bio zadovoljniji i igre su bile bolje nego sada.
Je da su danas igre stvarno skoro pa savrsenstvo sto se tice grafike i detalja, ali cini mi se da smo prije igrali sa puno vise gusta i zara.
|
U cem je stvar... u ono doba igrivost necega je bila 101%... bolila te patka kak ti auto ili glavni lik ili bilo kaj izgleda... igrao si da postignes cilj, zrusis svemirski brod, ubijes drugog protivnika, razvalis neke kuglice, itd... a sve je izgledalo ko nedefinirana hrpa sarenih pixela... a sad cim imas grafu koja nema dovoljno safta da prikaze ama bas sve shadere i dimove i bljeskove i detalje i ostalo kaj je kodirano u igri odma seres da ne valja, da zgleda ko manic miner i ostalo... i deinstaliras... jer tolko te ubija izgled da ne obracas paznju na igrivost...
a s druge strane i proizvodjaci rade sranja s previse detalja i realnosti... pa pogle si samo NFS serijal recimo... meni je najbolji NFS ikad bio dvojka SE... nema ostecenja na autu, nema da te ulovi murija, ako izletis u more vrati te natrag na stazu za par sec i sisaj dalje... i na tom sam znao dane provodit... znao sam svaki zavoj i obicno i u suprotnom smjeru i u mirror modu i sve... igrivost do jaja... pa recimo carmageddon... grafika ajme majko... al se igralo stalno...
tako ti je to... zato ja i volim ponekad odigrat negu jadnu anticku glupost cisto da se posvetim samoj igri a ne izgledu...