Citiraj:
Autor thedream
Što smatraš problemom? 25-35fps,naravno da nije nikakav problem.  I ja sam sve igrao sa GTS 512 Asusicom,bez pola frke na toj rezi,što ne znači da se na tome čovjek mora i zadržati.
|
za početak čovjek pita za optimum i reko sam da je za 1920x1200 optimum GTX260 što i jest
nigdje nisam, reko da si uzme GTS512 nego da je uredno terala igre na toj rezoluciji
to kaj bi ti nabio sve na max i natero AA/AF je tvoj problem ->
to nije optimalno okruženje
Ja nisam nigdje reko da ona vrti sve na max detaljima na full HD rezoluciji
čitaj malo (dva-tri puta ako treba)
Citiraj:
Autor thedream
A GTS250 je ipak 15tak % sigurno brža od GTS 512. Nema vjerojatno igre koja će stvoriti - problem,makar je izraz stupidan. Nek nafrlji detalje do daske čak i bez AA i AF,i stvoriti će si problem.
|
GTS250 je preimenovana 9800GTX+ dakle kolko je 9800GTX+ brža od 9800GTX toliko je brža i od GTS G92....
mada uopće ne kužim zašto si se ulovio GTS512 ko pijan plota kad ona u toj priči nije uopće relevantna
i opet nigdje ne spominjem frljenje detalja do daske i trpanja AA/AF
nešto si gadno zabrijao
ovdje se govori o optimalnom setupu (optimum ne podrazumijeva frljenje detalja na max i trpanje AA/AF)
Citiraj:
Autor thedream
Ali definiraj mi malo - problem.  I šta to daddy igra,kad nema problema? Živo me zanima,da se i ja vratim na GTS 512 nakon svih živih kartica.
|
pod
''nema problema'' mislim da se uz većinom high detalje da igrat (recimo Dirt, Grid, zadnji COD, X-Men Origin,.... pojma nemam kaj on sve igra no bude se javio)
Prestani me više klistirat jer sam čovjeku odgovorio na pitanje što je optimalno za tu rezoluciju -> a to je GTX260
Nije pitao za preporuku grafe koja bi sve vrtila na max detaljima sa 8x/16x AA/AF nego za optimalnu karticu
Daj shvati razliku
P.S. vjeruj mi imao sam gro kartica u rukama i nemoj mi uletavat sa pričama
Citiraj:
Živo me zanima,da se i ja vratim na GTS 512 nakon svih živih kartica.
|
Da ne spominjem izjave kao ''radile su 2 od 30 ATI kartica''