Citiraj:
Autor ECHO
Imam malu zamolbu glede instaliranja Garmin i Sygic(karta Njeme,Austrije,Mađe,Švice i HR) navigacije za njoku 5800XM ukoliko netko zna kako i ima dobru volju a iz Osijek-a je da mi se javi i da mi instalira uz neku naknadu(  i picu ili čevape)spreman sam platiti  može i lovu ako nije preskupo
Hvala.
|
A moj broj nemaš, a? Budući da zbog auta moram šparati svaku kunu, prihvaćam poziv za ćevape, može iz Zelenog vala ili Bonusa.
Citiraj:
Autor blackened
Pošto imam još v.11 verziju a ne da mi se zajeb. oko mjenjanja product coda, da upitnem, jel ja njega bez naknade mogu odnijeti u mobis da mi ga apgrejdaju?
|
Da, ali zašto bezveze nositi u servis kad to možeš napraviti i sam? Ili ti ja napravim, u BM sam skoro svaki tjedan. Naravno, i ti platiš neke ćevape ili nešto...

Danas sam baš kafenisao tamo...
Citiraj:
Autor DraŽ
T-mobile odobrio v21 firmware. Samo instaliraj NSU(nokia software updater) sa mini cd-a/dvd-a (šta već je), spoji mobitel sa compom u pc suite načinu rada, pokreneš NSU, i samo par puta klikneš next i čekaš da skine i instalira update.
Mob će se sam resetirat i onda napravi hard reset kada se upali "#*7370#"
Ja osobno imam v30.0.11 firmware, i sve je brže nego na v21 firmware-u i v11(pogotovo).
Imam onu youtube aplikaciju i kao na onom videu se brzo otvara,možda čak i brže.
Karte za europu mi se neda stavljat, koštaju 1.5GB. Držim je zasad samo adria route-a 2.30 i garmina xt 5.50. Sa firmware-om v30 mi se više nefreeza garmin, nešto su govorili da su povećali ram u novom firmware-u ili šta već.
EDIT: ispravljeno.
|
A što su brzi... Ja već imam v31, ali nema nekih vidljivih promjena. Update možeš napraviti i preko FOTA-e, treba ti samo WLAN signal i ništa više. Velik je oko 6 MB pa traje jako kratko.
Citiraj:
Autor robben_16
Dobio sam mobitel prije nekoliko dana pa bas i nisam sve pohvato. Zanima me koji je najbolji format za gledat video (filmove) na mobitelu te kako ubaciti titlove za film? Koliko vam traje baterija? Koje korisne programe mi preporučujete? Hvala puno svima.
|
Nativno WMV ili MP4, a uz pomoć raznih programa može i DivX... Imaš i dosta programa za konverziju na PC-u pa možeš i tako. Npr. MobileDVD Converter ili Xilisoft Video Converter, rezolucija ekrana na 5800 je 640 x 360 pa se prilagodi tome, ali nitko ti ne brani ni da staviš veću/manju.
Baterija traje 4-5 dana, ako svaki dan pošaljem par poruka, par minuta razgovaram i okinem par slika. Kad često koristim navigaciju, traje oko dva dana.