Zavrsio sam ju, sad krecem opet al ovaj put na jacoj razini a i nisam sva blaga bio nasao

btw evo par screenshotova koje sam napravio danas ( igrao sam 17h u jednom danu haha ) i zavrsio ovaj masterpiece.
Kliknite na link i fotke ce se povecat.
Obozavam ove filmske sekvence u RE5 , napravljene su tako dobro , mmmm...
Inace dali je itko ovdje igrao ili gra na directx10 ?
Ja na max settings 1680x1050 dobivam 49 kao max i 35 kao min fps-a sto je po meni za ovakvu grafiku i IGRETINU i vise nego odlicno, ni u jednom trenutku nije stekala. Ali me zanima kako radi na directx10 i ima li neke razlike, gledao sam na youtubeu i ljudi imaju podjeljena misljenja.
Update posta
Igram sa misem i na tipkovnici, probao sam i sa gamepadom i u oba slucaja radi isto a to je ''idealno'' jer je prefektno optimizirana i prebacena/konvertirana sa konzole.
Kada bi sve igre radili kao sto je CAPCOM napravio ovu za PC onda bi svaka igra imala predivnu grafiku,optimizirana do jaja i jos bi k tome bila ludo zabavna bilo da imate gamepad ili mis i tastaturu.
Moja ocjena igre je 9.8/10
No ja sam fan RE-a, a ako niste mislim da osim kontrola necete naci zamjerki pa mislim da ce i mrzitelj ovakvih igara priznati da je zasluzila minimalno 8/10