Citiraj:
Originally posted by Emissary [/i] [B]Daj Visage nemoj me više ovako prepadat. Alea iacta est, Sony je kupljen, zasad čita sve. Je li ti to želiš reći da to za Sony razvija neka druga firma? Uređaj je proizveden u Indoneziji što je manje-više standard, u specifikacijama piše da čita i DVD+R/-R/+RW/-RW, a to baš i nije tehnologija 90-ih godina.
|
Cezare, nemoj se kockati
Ma nisam imao namjeru prepadati te , vec sam eto uz isprike netakticno poslao post nakon sto si ti vec nabavio
stvar. Mea culpa Cezare
Ma sve je to u redu za citanje. Ja sam aludirao na taj koncept dvostrukog drive-a CD/DVD - VHS, patent za to
je vlasnistvo Victora (JVC) a buduci da Sony ne prodaje
veliki broj tih uredjaja onda se koristi manjim brandovima da rade isti za njega, on samo stavlja ime.
Naravno da se moraju postovati sve specifikacije i da Sony nece uzimati losu robu, samo sam o tome govorio.
Zadnji dvostruki mehanizam je zavrsio od Sony-a krajem 90-tih a to su bili VHS > 8 ili Hi8 uredjaji.
Ovo je bio zadnji Sony model :
SLVT-2000
Ma sve ce raditi ok, naj se brinuti, ja sam nepopravljiv u cjepidlacenju , nema pomoci.
Daj nam posalji link od tog uredjaja da ga vidimo kako izgleda ili mi posalji oznake modela.