Tema: Voljatel
View Single Post
Staro 15.09.2009., 10:51   #774
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Opet ja

Nisam si dao mira jer mi ni na tom novom setupu veza nije bila stabilna pa sam opet zvao Voljatel SZK te malo duže popričao sa operaterom. Lijepo sam mu ispričao kako je prošao susret sa tehničarom T-coma i kako mi je do 2.09. bilo pušteno 1mbit, te da mi je tek 3.09. pustio 2mbita na moju paricu na što mi je on rekao da ih sad mogu i tužiti (T-com) jer mi nisu isporučivali ono što sam platio/plaćao, dakle 4mbita. Imam pravo zahtjevati smanjenje računa i naplatu po 2mbita odnosno 1mbit ili koju već brzinu mi omoguće. Nakon malo edukacije od strane operatera, pitao me dal želim da ih on malo prodrma i ispita što se to događa. Rekoh nema problema, samo izvolite, bilo bi i vrijeme nakon 2 i kusur godina kolko sam kod njih da mi pomognu sa t-scumom.

Već drugi dan kad sam došao s posla imao sam što vidjeti. Mama me napala zašto sam zvao tehničara t-coma. Da je hodao po cijeloj kući, da je mjenjao razvodnu kutiju na stupu ispred kuće i opet hodao po kući.
Rekoh ajmo da vidimo što je napravio. Tu mojoj sreći nema kraja. Otvorim speedtest i započnem test. Ping 52 u odnosu na 80 kolko je bio najniži do tad. Počinje mjeriti i kazaljka se strelovito diže i varira na 3,7mbita. Osmjeh od uha do uha.

Do danas dakle više od 12 dana, nisam imao problema sa pucanjem veze, a niti brzina nije padala ispod 3,2 mbita.

Dakle, treba samo gamadi (t-com) dati malo podstreha i poticaja za stvaranje djela.

Ovim putem se zahvaljujem Voljatel SZK, pogotovo operateru koji mi je omogućio normalno korištenje interneta, hvala Vam gospodine još jednom.