View Single Post
Staro 15.09.2009., 01:31   #231
prasak
You'll never walk alone
Moj komp

prasak's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Kod online produljenja ugovora moram ispuniti dolje navedeno. Što da tu odnačim i imam li pravo maknuti prve 3 kvačice?

Članak 7. Općih uvjeta T-Coma za usluge priključenja, pristupa i javne govorne usluge u nepokretnoj telekomunikacijskoj mreži za krajnje korisnike regulira pitanja obrade podataka o Pretplatniku. Molimo Vas da nam u skladu s propisima izrazite da li ste suglasni s time da T-Com obrađuje podatke vezano za Vaš pretplatnički odnos u svrhe kako je navedeno u Izjavi Pretplatnika.
Ovim putem dajem izričitu suglasnost T-Com-u da koristi moje osobne podatke, uključujući podatke o telekomunikacijskom prometu u svrhu:
Promidžbe svojih telekomunikacijskih usluga:
Izravne promidžbe telekomunikacijskih usluga putem pisanih obavijesti i/ili govornih automata, telefaksa, elektroničke pošte i drugih prikladnih načina:
Dostave, temeljem važećih propisa, osobnih podatka financijskim ustanovama, tvrtkama registriranima za obavljanje djelatnosti kreditne provjere kao i za prijenos potraživanja za Usluge T-Coma bankama vjerovnicima te davateljima javnih telekomunikacijskih usluga, povezanim društvima T-Coma i drugim pravnim i fizičkim osobama radi obavljanja njihovih zakonskih ovlasti, u svrhu provjere moje platežne moći kao i umanjenja budućih dugova i primjene politike upravljanja rizicima, uzimajući u obzir povjerljivost podataka:
Ovime potvrđujem da sam obaviješten o pravu na uskratu prethodno danih suglasnosti T-Comu u bilo koje vrijeme:
Ovim putem dajem izričitu suglasnost T-Comu da:
Izdaje jedan račun za više ugovorenih usluga, odnosno telefonskih priključaka. Upoznat sam i prihvaćam da u slučaju neplaćanja cjelovitog duga po jedinstvenom T-Com računu, T-Com zadržava pravo ograničiti pružanje usluga, odnosno isključiti sve telefonske priključke obuhvaćene tim računom, a sukladno Općim uvjetima T-Coma za usluge priključenja, pristupa i javne govorne usluge u nepokretnoj telekomunikacijskoj mreži za krajnje korisnike:
Sam suglasan da se zahtjev, u slučaju nepostojanja tehničkih mogućnosti za realizaciju xxx usluge, uvrsti na listu čekanja dok se ne ispune uvjeti iz čl. 3 st. 6 Općih uvjeta T-Coma:
Program sakupljanja bodova T-Club
ne želim sudjelovati u programu sakupljanja bodova T-Club:
Početak pružanja usluge
Prihvaćam da mi se usluga počne pružati i prije isteka roka u kojem imam pravo tražiti raskid ugovora iz članka 45. i 46. Zakona o zaštiti potrošača.