Citiraj:
Autor borgy
Preporučio bih Pioneer SE-A1000 ako možeš još malo razvući budžet
Kupio sam ih prije 3 mjeseca, prije toga sam detaljno prelazio razne audiofilske forume i review-e i isplivale su ispred puno skupljih Sennheisera. Služe isključivo za slušanje glazbe, zvuk je fenomenalan.
Činjenica da su prije dvije godine koštale preko 1000kn u SAD-u isto govori dosta.
|
super izgledaju te sluske, osim sto su malo preskupe nema ono sto me muci kod takvih sluski mikrofon, a treba mi bas headphone kombinaciju VOIP razgovor (msn/skype), mjuza i tu i tam za gaming, najbitnije mi je da su dovoljno glasne i kolko tolko cist zvuk da se razumije govor
i da moraju biti 3.5mm da ih mogu prestekati kam mi god padne na pamet bilo na TV, mp3, PC...
usput jel sto vrijede ove sluske ?
pritom mislim dali zadavoljavaju moje zahtijeve koje sam gore spomenuo
http://www.links.hr/index.php?naziv=...l=100.506.101#
ak ima tko te sluske nek nabaci dojmove i jel vrijede tih para kvaliteta ulozeno/dobiveno i na kolko moraju biti pojacane sluske u Vasem slucaju npr. jel na 60% ili 70% od maksimuma za normalnu razumljivost od lika na drugoj strani linije
jer nezelim kupiti sluske svakih 1-2 godine vec malo na dulje staze na 3-4 godine, pa zato gledam malo detaljnije i strpljivo