View Single Post
Staro 14.09.2009., 11:29   #161
Demon Hunter
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
E sad, može mi netko u riječ-dvije objasniti taj preselect i early start, ono, počet 5 dana prije.
Jer sam ja namjeravao kupiti igru u algoritmu kad dođe, tj. 25-tog. Ali vidim sad da skoro svi kreću ranije i rade preselect likove...šta treba za to? Preorder? Ili kupiti igru direktno od NCsofta? Šta? Šta? Šta?
Citiraj:
Autor refugee Pregled postova
Da, treba ti preorder koji si mogao dobiti kupnjom preko weba. Ili da kupis bok za 19kn u algoritmu koji ti je davao beta pristup, preorder te neke iteme.
I sa tim igras prvih 5dana headstarta, dok za pravu igru koja starta 25. trebas key iz prave igre.
Pre-order je u Algoritmovom slučaju bio totalan promašaj. Naime, riječ je o Beta Key-u kojime je bio omogućen pristup zadnjoj beti (koja je upravo završila) i rezervaciji igre kada dođe (a to će kod njih biti 23. za pre-order, a 25. ide u slobodnu prodaju). Znači za tih 19kn si dobio beta key (koji se besplatno dobije na netu) i običnu rezervaciju igre, jer tih 2 dana head starta malo znači. Lame

Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Budem onda skoknuo do algoritma po preorder box.
Nemoj jer ih nema
Napisao sam par postova iznad da su se još prije tjedan dana rasprodali.

EDIT: Po meni je najbolja solucija (i ona koju sam osobno odabrao) kupnja Collector's Edition-a preko NCsoft Online store-a. Igra te čeka istog trena, ne trebaš ići po nju, nema zajebancije sa key-evima pošto ide preko njihovog NCsoft Online Profila.
Demon Hunter je offline   Reply With Quote