View Single Post
Staro 14.09.2009., 10:53   #201
Co7
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
Hardveraj = OPET PREVARA!!!

Evo da popljujem HARDVERAJ!!!!!

Nemogu vjerovati da se nisam propitao prvo, nego sam isao kupovati od njega!!!!

Slicno iskustvo kao i drugi postovi, narucio sam vodeno hladjenje u vrijednosti 1600kn (bez vodenih blokova)...
I to 11.08.2009 (danas je 14.09. i robe jos nema), upaltio sam novce iduci dan, a roba je trebala biti isporucena nakon 3 do 4 dana!!

Da bi krenule izlike, roba je ocarinjena kasno pa ce iduci dan krenuti, onda nakon 3 dana... bio je na putu pa je kriv njegov "radnik"... odmah ce ju poslati, pa onda nije stigao, pa onda je poslana, pa onda su je u posti izgubili,izmisljanje broja dostavnice, pa ju salje nakon dva dana neovisno o posti(iako sam ja provjerio u posti , niti jedan paket nije poslan prema meni)... i evo nas tu nakon mjesec dana laganja , besramnog muljnja...
Najnizi oblici zivota su gnjide kao Darko Tubić!!!!
Umjesto da je rekao roba ce doci za 6 tjedan i to je to, a ne obecavati kule i gradove dok se novci ne uplate!

Hardveraj
Mirka Bogovića 56
10 430 Samobor
Tel/Fax: 01/3365 952
GSM: 099/3365 952
info@hardveraj.hr
Matični broj: 92725040
Žiro račun: 2340009-1160226272 PBZ d.d. Zagreb

Hardveraj
Darko Tubić
Mirka Bogovića 56
10 430 Samobor
info@hardveraj.hr
www.hardveraj.hr
GSM: 385/99/3365 952

Ovo su neki od njegovih brojeva, na koje mi se vise ne javlja , odnedavno je iskljucio mobitel!
Napominjem da sam u svakom razgovooru bio pristojan, ovo sto sada pisem je u afektu(lud od cekanja, jer je danas trebala doci roba... opet)!!!
JAKOO sam ogorcen, i ne zbog 1600 kn koje mi stvarno ne znace skoro nista (u odnosu na sve prozivljeno)... nego to zavlacenje,
to sto druga graficka stji na stolu vec sa montiranim vodenim blokom, sto sam samo za ta dva vodena bloka dao 160€ + postarina iz njemacke!
To sto svakih par dana cekam paket!!!!

Ne zelim i ne pristajem samo na povrat novca!!! Zelim narucenu robu.

Ako u srijedu ne dodje roba(sada neka krene po nju u Sloveniju), osobno idem u samobor i taj novac ce se onda prebaciti na racun HZZO-a!!!!!
Veliku gresku je napravio... Vjerovatno zadnju u zivotu!
190 + 105 kg.... gadna kombinacija za njega!!!

Nikad ni u najludjim snovima nemojte kupovati u HARDVERAJU... ako se to uopce moze nazvati kupovinom!
Co7 je offline   Reply With Quote