Citiraj:
Autor Cosmitochef
Matsx... oprosti, ali tko ti kaže da nismo kontaktirali kupca? I to ne jednom.
Ja radim u prodaji već 20 godina i potpuno razumijem o čemu govoriš.
Što se tiče poklona, vjerovao ili ne, stvarno je bio dan nalog s moje strane da se njemu da 100 klikova kao isprika. No, s obzirom da smatram da se nije ponio korektno, stopirao sam taj nalog. Odgovorno tvrdim da smo s njim bili u kontaktu, objasnili razlog problema, ponudili rješenje u vidu nekog drugog, čak i skupljeg predmeta, ali on to nije prihvatio.
Mislim da nema smisla svađati se oko teme oko koje smo se složili. Internet trgovine funkcioniraju u velikom dijelu tako kako si rekao i to možda nije najbolje s obzirom na odnose s kupcima, ali s obzirom da se radi o prilično malim maržama te da mahom prodaju potrošačku elektroniku ( kojo jcijena svakodnevno samo pada ) mogu ih i razumjeti.
Za inicijalni post sam se već ispričao. Ako me i dalje misliš prati po tome, samo izvoli.
I negativna reklama je reklama, tu ima istine. Prepustiti ću to stručnjacima za marketing, što ja svakako nisam.
|
Slušaj stari, možeš mi sve reći, ali nikad, ponavljam nikad više mi nemoj govoriti da lažem. Pod broj 1: NIJEDNOM ME NISTE KONTAKTIRALI NEGO SAM JA KONTAKTIRAO VAS, ŠTO JE VELIKA RAZLIKA, A TO SE MOŽE I VIDJETI ISPISOM POZIVA
2. NIJEDNOM MI NISTE PONUDILI NEKI DRUGI ILI SKUPLJI PREDMET VEĆ MI JE VAŠ DJELATNIK GOVORIO DA SE STRPIM JOŠ MALO
3. VAŠE JEDINO OBJAŠNJENJE JE BILO DA NAVEDENI ARTIKAL NEMATE NA LAGERU VEĆ DA VAM MORA STIĆI IZ AMERIKE
Nadam se da više nećete iznositi laži jer je to samo negativna reklama za vas. Napravite forum na vašim stranicama pa ćete imati uvid u to kako se korisnicima dopadaju vaše aukcije, a ne da po drugim forumima moramo razglabati o Cosmito aukcijama. Ja nisam slagao o ničemu, već sam samo iznosio svoje mišljenje koje sam imao o vama u trenutku pisanja i čekanja na svoj paket. Što se mene tiče ne trebate mi ništa poklanjati, to samo govori o vama i vašem odnosu prema kupcu. Lijep pozdrav i laku noć.