@ Lone Wolf
Ispričao sam se jednom, ovako javno. Ispričao se i moj kolega na reklamacijama. Ispričao sam se i za njegov nepromišljeni post. Pokušavam "zakopati" ratnu sjekiru, mislim da je to jasno.
Ono što ne mogu prihvatiti je da se na javnom mjestu poput ovog, gdje dolaze ljudi koji su naši korisnici i potencijalni korisnici, od strane nekog kome smo izvršili ono što smo obećali ( uz kašnjenje, ali to kašnjenje smo u razgovorima koje smo vodili i najavili ) napišete da smo mutni i prevaranti. Jednostavno to nije istina.
Imamo svojih problema, ponavljam kod vas smo KASNILI S ISPORUKOM i krivnju sam preuzeo na sebe, bez obzira tko je kriv...shop, skladište, dostava....
Bio sam spreman i to naše kašnjenje honorirati na neki način, ali to jednostavno ne ide, ako se ne možemo nagoditi, bar na način da povučete ovo što ste gore napisali u prvom postu.
Što se tiče sugestije oko toga kako je najbolje raditi naš posao, koliko ljudi odustaju ili ne, možemo li dobiveno staviti opet na aukciju i generalno oko načina kako voditi aukcijski portal...ima dio istine u onom što tvrdite, i vjerujte da uvažavam vaš stav kao korisnika i zahvalan sam što se trudite pomoći. Ovaj posao, kao i svaki drugi, ima svoje zakonitosti, koej ne mogu i ne želim javno iznositi po forumima.
Stav da je nešto besplatno i da nekoga ništa ne košta ne podržavam. Odavno sam naučio da nema "besplatnog ručka". Cliqovi nisu besplatni i ne mogu se jednostavno dodavati na račun. Cliqove koje bi vi dobili platio bi kolega sa reklamacija. Takav je sustav od početka i jasno se zna "tko pije a tko plaća".
U Općim Uvjetima je jasno navedeno da se može desiti da nismo u mogućnosti isporučiti predmet na vrijeme ili točno kakav je na slici ili opisu. Shit happens. Ali ne smijemo i nećemo vas zakinuti i ne isporučiti predmet. Opcije su - duži rok ili zamjenski proizvod.
Završno - ukoliko ste spremni povući navode da smo mutni i prevarantski, možemo riješiti ovu prepirku na način kako smo prvotno zamislili a što vi u svojem zadnjem mailu i tražite. Ako ste suglasni, možemo sve riješiti i preko maila podrska@cosmito.net
Puno pozdrava i vidimo se na Cosmitu.