View Single Post
Staro 13.09.2009., 16:53   #20
matsx
Registered User

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Cosmitochef Pregled postova
@ matsx - U pravu si, očito su na internetu samo djeca koja se igraju Onda su svi internet shopovi u RH isto u vlasništvu djece i u njima rade djeca. Mi smo baš s jednim od tih dječjih shopova imali ugovor o isporuci robe za aukcije, pa i ruksaga, ali ispostavilo se da isti nije dostupan, iako je bio ugovoren. Problem je u tome da i neki drugi s kojima surađujemo rade na istom principu. Sve sama djeca, pa smo i mi ispali djetinjasti. Gotovo nitko od njih ne drži na lageru, svi kad im se naruči trče okolo i probaju kupiti da bi isporučili.Naučili smo lekciju. Ugovor s dječjim portalom je raskinut. Problem je da su i drugi prilično djetinjasti. Pa isporuče nešto što nije naručeno. A mi smo bili dovoljno djetinjasti da ne provjerimo da li je u kutiji na skladištu ruksag istovjetan naručenom. I kad je došao trenutak isporuke, shvatiš da imaš daleko jeftiniji model, drugog proizvođača. Ponudiš korisniku zamjenu, on ne želi, pa počinju muke preko hong konga i sejšelskih ostrva, ali rješili smo i dostavili.
Samo potvrđuješ moju priču. Stavimo na stranu činjenicu da većina webshopova u Hrvatskoj radi na istom principu, nažalost.

Ono "djeca se igraju interneta" je bilo ironično. Cijenim vaša nastojanja da budete meta kakvog investicijskog fonda, ali to nećete postići bude li još ovakvih postova poput inicijalnog na forumima ili blogovima.

Krivi ste po slijedećoj točci optužnice: ignoriranje kupca. Kad ste već znali da imate probleme s isporukom robe trebali ste kontaktirati kupca mailom ili telefonom i obavijestiti ga o kašnjenju, a ako je kašnjenje debelo prešlo granice onda ga zavarati i malim poklonom koji bi obradovao kupca, a vas ne bi koštao previše. A ne čekati da kupac vas zove 3-4 puta za reklamaciju.
Ili se vodite devizom "i negativna reklama je reklama".

Citiraj:
Autor Cosmitochef Pregled postova
Ali, zatrpavam ovaj forum u kojem je puno pametnijih tema i koji je na vrlo visokoj razini, u odnosu na mnoge u kojima sam sudjelovao. Što ne znači da i on nema problema u radu ( nisam mogao postati nekoliko dana, jer mi nije stigao mail za konfirmaciju registracije ). Zar bi zato trebao napasti vlasnike i admina i vikati da ovaj portal vode djeca???
Samo što je ovo neprofitni web i forum, a cosmito.net pretendira da bude ozbiljan aukcijski site. Zaključak izvedite sami.
matsx je offline