Citiraj:
Autor Doink the Clown
 Strava je ispalo, lijepo lijepo. Jedino mi se nekako ova zadnja stranica ne uklapa, nju nisi razmišljao zaviti u crninu? Kako radijatori utječu na balans kućišta, da se ne bi to izvrnulo jedan dan na bok  A prozorčić bi stvarno bio točka na i, još kada bi se dalo nabaviti par bijelih neonki i puknut unutra na neka zaklonjenija mjesta...
|
Hvala.
Ne, zadnja stranica tak ostaje, nekako mi paše ta kombinacija, aluminij je aluminij na kraju krajeva a ja niti nemam vremena za lakiranje trenutno...
Radijatori skoro nikako ne utječu na ravnotežu, izračunao sam sve prije nego sam ih išao raditi... Čak se može i primjetiti dokud ide taj L oblik po šarafima na dnu u unutrašnjosti, tako da se težište drži negdje kod spoja MBO traya i donje strane kućišta...
Neonke bi mooožda mogle, iako prije njih možda i red bijelih ledica, nisam siguran kako ću to jer mi se nije svidjelo kako je svjetlilo kućište prošlo. Uzeto u razmatranje, iako teško da će bit
Citiraj:
Autor tech
S tim neonkama i prozorom bi napravil samo svjetleći cirkus.
Meni ovo više vuče na minimalizam, i izgleda odlično.
|
Pogodio si ono što sam i htio, minimalistička jednostavnost. Hvala
Citiraj:
Autor mislav_os
Prelijepo,svaka cast! Jednostavno a tako dobro...Nemam rijeci.
|
Citiraj:
Autor blue#13
Svaka čast
Super si napravio ovo
|
Citiraj:
Autor bluefluid
sleeving ti je odlican, najbolji mod u poslj vrijeme sto vidjeh
|
Hvala svoj trojici
Citiraj:
Autor xulos
Ok destroyer , dodao sam te ja na msn , kad ti sve stigne , mema i sve , cut cemo se.
|
Nema beda