View Single Post
Staro 13.09.2009., 14:49   #36
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Strava je ispalo, lijepo lijepo. Jedino mi se nekako ova zadnja stranica ne uklapa, nju nisi razmišljao zaviti u crninu? Kako radijatori utječu na balans kućišta, da se ne bi to izvrnulo jedan dan na bok A prozorčić bi stvarno bio točka na i, još kada bi se dalo nabaviti par bijelih neonki i puknut unutra na neka zaklonjenija mjesta...
Hvala.

Ne, zadnja stranica tak ostaje, nekako mi paše ta kombinacija, aluminij je aluminij na kraju krajeva a ja niti nemam vremena za lakiranje trenutno...

Radijatori skoro nikako ne utječu na ravnotežu, izračunao sam sve prije nego sam ih išao raditi... Čak se može i primjetiti dokud ide taj L oblik po šarafima na dnu u unutrašnjosti, tako da se težište drži negdje kod spoja MBO traya i donje strane kućišta...

Neonke bi mooožda mogle, iako prije njih možda i red bijelih ledica, nisam siguran kako ću to jer mi se nije svidjelo kako je svjetlilo kućište prošlo. Uzeto u razmatranje, iako teško da će bit

Citiraj:
Autor tech Pregled postova
S tim neonkama i prozorom bi napravil samo svjetleći cirkus.
Meni ovo više vuče na minimalizam, i izgleda odlično.
Pogodio si ono što sam i htio, minimalistička jednostavnost. Hvala

Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Prelijepo,svaka cast! Jednostavno a tako dobro...Nemam rijeci.
Citiraj:
Autor blue#13 Pregled postova
Svaka čast

Super si napravio ovo
Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
sleeving ti je odlican, najbolji mod u poslj vrijeme sto vidjeh
Hvala svoj trojici

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ok destroyer , dodao sam te ja na msn , kad ti sve stigne , mema i sve , cut cemo se.
Nema beda