View Single Post
Staro 23.09.2004., 16:00   #18
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Nije Horza, Beren je. Na mojem stroju se vrte testovi pa sam zasjeo za kolegin.

No da prijeđem na stvar. Imam loše vijesti glede Chaintechove kartice - ipak se neda otključati.

Budući da pri testiranju kartice nisam imao rezultate refente GF6800 kartice (325/700) nisam točno znao kakve rezultate mogu očekivati od Chaintechovog modela. Na početku testiranja sam probao NVStrap nakon čega sam isprobao karticu sa Aquamarkom 3 koji me malo zahebao. Čini se da je iz nekog razloga pokazao lošije rezultate dok je kartica radi sa defaultnim postavkama. Nakon NVStrapa score se poprilično digao pa sam odmah zaključio da otključavanje radi i istestirao karticu do kraja. No poslije sam sa Albatronovim 6800 išao napraviti rezulultate za referentni 6800 koji su na moje veliko čuđenje bili jednaki onima od, tobože, odključane Chaintechove kartice.

Sve u svemu moje nadublje isprike zbog ovakve glupe brzopletosti sa dobrim namjerama.

Malo objašnjenje glede rušenja Painkillera pri fake otključavanju. Čini se da određenim aplikacijama ne paše što driveri prijavljuju više pixel i vertex jedinica koje zapravo ne postoje - za sad sam to primjetio u painkilleru i richard burns rallyu, ali sigurno ih ima još.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote