View Single Post
Staro 12.09.2009., 18:14   #394
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Najveći naš problem tamo je bio,što nismo znali po šta smo došli..na kraju smo se pokušali i nadigravati,ali sa 2-0 na poluvremenu i to je propao pokušaj,i ispali smo patetični,nemoćni i jadni.

Kad smo već škripali na lijevom boku,trebali smo na tom mjestu ljude koji će se tamo zacementirati,nikakve egzibicije u srednji red ili čak pridodavanje napadu,trebali smo baš engleskog bullya,kakav je Drpić ili Bišćan,nema druge.

Žao mi je kao psu što ih Bilić nije specijalno za ovu utakmicu pozvao,baš ljude od misije,da spriječe gol i opasnost po naša vrata,uz maksimalnu odgovornost, dakle isključivo braniče,90kilaše pa nek igraju beka,sigurno bi to bolje od Pranjića izveli ili Pokrivača kojeg lopta jednostavno preleti,jer taj čovjek ne zna igrat obranu,i bok.

Kiksao je i gotovo,nedorastao zadatku.

Po meni su trebali u obrani čučat Srna-Križanac-Šimunić-Drpić,i ja garantiram da i ne bi više od gola razlike tamo izgubiti,trebalo smo ići sa teškašima,a na kraju smo ispali pizde,i tako nam i treba.

Kako sam napisao,da smo znali po šta idemo,možda bi i pola od toga dobili,a ovako - došli po ništa,a dobili po piksi.I to još kako,osramotili komplet naciju.
thedream je offline   Reply With Quote