Tema: iPhone 3GS
View Single Post
Staro 12.09.2009., 14:56   #105
BOGDO
klanfa
Moj komp

BOGDO's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Independent Pregled postova
Znaci onda ja nemoram platiti tih 900kn? Kakve racune trebam pokazati? Imam telefon net i maxTV sve na t-comu, imam i simpa broj vec 2 godine, meni sve to djeluje malo sumnjivo, prvo mi tip garantira da ce mi oni vratiti te novce onda mi kazu da to ja placam za uredaj i da mi se ti novci nece uopce vratiti, znam da T-com ima svakakve cake da za*ebe kupce pa se ovdje informiram.
nemoraš ti niš platit unaprijed , jednostavno naručiš tj. rezerviraš i moliš boga da dođe do 30.09.
baš sam bil ponovo u t-comu u dubravi jučer i tip mi je rekel da se po novom čeka 15-20 dana.fakat su luzeri,kak im nije jasno da tak gube potencijalne korisnike tj. preplatnike.i on meni tak blebeta 5 min kak je ova isporuka odužena zbog koječega,kao da će oni mene nazvat i tak slične spike.već mi ih je pun da ne kažem kaj.možda su se previše zaletili s ovom podatkovnom tarifom u pol cijene pa kao glume da ih nema na skladištu.al opet 3gs je rasprodan svagdje u svijetu pa je možda i do toga,ko če ih znat stvarno su muljatori ti t-comovci.:)

Intel i7 2,66GHz SLBEJ
GigaByte EX58-UD3R F6
3x2Gb Corsair TR3X6G1600C9G
WD6400AAKS
XFX 275 GTX XXX Edition
Corsair TX650W
CM 690
Samsung T220

BOGDO je offline   Reply With Quote