Citiraj:
Autor Denzil
Ne znam kaje Apple tu skrivio.. tvoj frend je taj koji se bavi ïlegalom i sad je svojim neznanjem o toj istoj ilegali onemogucio sebi samom daljnju ilegalu
Osim toga.. ti ne moras napravit update softvera ako ne zelis, jednosatvno kazes NE kad ti ponudi i teraj dalje stari ako bas hoces.
|
Ne, nije u tome stvar. Nitko tu nije rekao da ću ga ja jailbreakat (mislim htio bih eventualno ali to nije bitno) kada ga downgradeam na stari OS. Jednostavno - Apple mi ne omogućuje više da se vratim na staro nego forsira korištenje novog OS-a. U biti, to je slična stvar sa DX10 i Vistom.
Citiraj:
Autor Denzil
Ne znam di si ti tu naguro ljudska prava
|
Kažem u Hrvatskoj - tipa da ti ispituju novčanu sposobnost potencijalnih korisnika uređaja i onda im banka podari informacije o tim istim svojim mušterijama koji bi trebali biti zapravo tajni i poznati samo banci i mušteriji. T-mobile. No, ulazimo u off-topičarenje tu već.
Citiraj:
Autor flajpan
Objašnjenje:
Znači, tvoj frend više neće moć jailbreakat iPhone.
Ovo se odnosi samo na 3GS.
|
Jbg, razumijem. Što on sad može napravit? To je sad beskorisna cigla ili?
Jel može prodat barem za neke manje pare nazad u Ameriku pa da netko koristi to na AT&T-u ili to ne funkcionira tako?
On je rekao da će to odnijet u Apple Shop ali ne znam koliko će mu oni pomoć i koliko će to biti skupo.