View Single Post
Staro 12.09.2009., 12:17   #344
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Denzil Pregled postova
Ne znam kaje Apple tu skrivio.. tvoj frend je taj koji se bavi ïlegalom i sad je svojim neznanjem o toj istoj ilegali onemogucio sebi samom daljnju ilegalu

Osim toga.. ti ne moras napravit update softvera ako ne zelis, jednosatvno kazes NE kad ti ponudi i teraj dalje stari ako bas hoces.
Ne, nije u tome stvar. Nitko tu nije rekao da ću ga ja jailbreakat (mislim htio bih eventualno ali to nije bitno) kada ga downgradeam na stari OS. Jednostavno - Apple mi ne omogućuje više da se vratim na staro nego forsira korištenje novog OS-a. U biti, to je slična stvar sa DX10 i Vistom.

Citiraj:
Autor Denzil Pregled postova
Ne znam di si ti tu naguro ljudska prava
Kažem u Hrvatskoj - tipa da ti ispituju novčanu sposobnost potencijalnih korisnika uređaja i onda im banka podari informacije o tim istim svojim mušterijama koji bi trebali biti zapravo tajni i poznati samo banci i mušteriji. T-mobile. No, ulazimo u off-topičarenje tu već.

Citiraj:
Autor flajpan Pregled postova
Objašnjenje:

Znači, tvoj frend više neće moć jailbreakat iPhone.

Ovo se odnosi samo na 3GS.
Jbg, razumijem. Što on sad može napravit? To je sad beskorisna cigla ili?

Jel može prodat barem za neke manje pare nazad u Ameriku pa da netko koristi to na AT&T-u ili to ne funkcionira tako?

On je rekao da će to odnijet u Apple Shop ali ne znam koliko će mu oni pomoć i koliko će to biti skupo.
tutix je offline   Reply With Quote