Citiraj:
Autor Joke
Bilo bi jako dobro na kraju da napravis ono sto je kolega coconut napisao u postu povise (da se potrudis saznat te komponente).. Jesi probao sastavit samo osnovno izvan kucista ploca sa procesorom i jednim keksicem rama? To inetgrirana grafa na ploci ili ?
|
eh ovako grafa ima integrisana i ima neka od 16 mb(probao sa samom integrisanom,nista) ima 3 keksa sdrama po 64mb(probao sam ih posebno, nista) procesor je 600mhz i radi ventilator na njemu i na napojnoj,resetovo sam bios i probao drugu baterijcu, opet nista. Zvucna je externa neka. Sve sam pci komponete izvadio i probo bez njih,(zvucna,modem,mrezna) i opet nista.
Dakle samo nisam probao hdd mjenjat jos i napojnu,disk mislm da je uredu probacu sutra i napojnu zamjeniti. Neznam imali jos sta da probam
U svakom slucaju HVALA
Edit: Imam jos jedno pitanje da li ima kakve veze ako spojim od svog Racunara napojnu koja je 400w na ovaj stari racunar jel se moze sta spaliti???
I na starom racunaru na napojnoj ima kao preklopka kojom se prebacuje voltaža koja se nalazi trenutno na 280 volti da li da je prebacim na vecu ili???(jaran je jednom tako spalio svoju maticnu, kako je prebacio pa nesmijem)