View Single Post
Staro 11.09.2009., 16:26   #382
GOC
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Corporal Clegg Pregled postova
Imam dva pitanja.

1. Imam soft V21.025. Bateriju sam napunio vec drugi puta u utorak kasno navecer, napunila se preko noci, ujutro sam ga upalio oko 6 i cijeli je dan mob radio. Pokoji WiFi session, YouTube, poruka, poziv, gasenje navecer. Danas isto tako i tek sad mi se indikator pomaknuo za jednu crticu. Malo sam guglao i ekipa kaze da se zna desiti da im par dana indikator pokazuje punu bateriju, i onda u roku par sati spadne na dvije crtice - meni se to nije dogodilo nakon prvog punjenja, recimo, cijeli utorak mi je bio na dvije crtice i tek se navecer pobunio da je gladan Kakva su vasa iskustva s time? Je li moguce da se baterija dosad formirala do punog kapaciteta, nakon samo dva punjenja?

2. Nailazim na blago receno podvojene reakcije na soft v30. Kako imam brandiran (ali otkljucan) mob, htio bih noviju verziju, no isplati li mi se?
1. Nikad ne gledaj u GSM signal lijevo gore, ni u stanje baterije desno gore jer su netocni na ovoj njoki. Instaliraj energy profiler 1.2 od nokie i startaj aplikaciju. Stanje baterije se mjenja od 4.15V - 3.65V linearno, za razliku od tih barova koje ti gledas (tek kad ti baterija dodje na 30% pocnes gubiti linije). Pokazuje ti i GSM signal u dBm (recimo, ja sam od antene 300m te je -35dBm i pokazuje svih 7 linija, na -89dBm na 2km od antene, znaci do tri puta losiji signal (dB se logaritamski povecava), on i dalje pokazuje 7 linija, toliko o nokinim pokazivacima stanja baterije i signala)

2. Ja nemam nijedan problem sa v30, sa v21 sam imao par koji su ovdje rjeseni. (svjetljenje meni tipke nakon procitane poruke i poziva je rjeseno, vise mjesta na C:/ itd.) Svaki update firmwarea ti rjesava stare probleme, a nove moze donijeti jedino sa novim dodatcima koji nisu dovoljno testirani. Glupost je ostati na starijem updateu, ne znam odakle vam takve ideje. Na njokama uvijek stavljaj novi update ako je isti hackiran.
GOC je offline   Reply With Quote