Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Ja pogledao CAM verziju malo napreskokce.
Film odvratan, sirov, ljigav... blaža katastrofa, priča da nema smisla bilo bi dobro, ovo je strašno koliko je tupavo napravljeno... kakav užas.... aliene koji su 20 godina živjeli na tom brodu iznad Afrike stave u logore i svi naravno sve razumiju 
Još ih i intervjuiraju... fantastično 
|
Ma upravo to i još 100 stvari koje nemaju smisla,ustvari ništa nema smisla u tom filmu.
Citiraj:
Autor veve
Mozda da si bolje pratil bi skuzil da sve od aliena reagira samo na njihov DNKa i da su ovi sve i svasta pokusavali da se docepaju njihove tehnologije...
Meni se recimo svida film jer je drugaciji pristup prema alienima naspram drugih SF filmova.
|
Pratio sam i skužio sam to,al ak je tebi super film u kojem 1 mil. vanzemaljaca živi u nekom logoru 20 god,bez vode,struje,kanalizacije,jede konzerve mačje hrane,nitko iz cjelog svjeta nema pristup njima i JAR-ovci se jedino zanimaju za puške onda nemamo šta raspravljati.
Inače ne bi bio toliko razočaran filmom i ne bih ga populjavo da ga ljudi nisu nahvalili do neba a kad sam ga pogledao ko da sam gledao trečerazredni trash.