View Single Post
Staro 11.09.2009., 10:04   #5
The Comedian
It's all a joke

The Comedian's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor kontroler Pregled postova
ti si neki komedijaš? :P
da

Citiraj:
Autor kontroler Pregled postova
Nigdje ne piše jeftin, čitaj bolje. A baš zato jer sam čuo da ne rade svi laseri tražim preporuku.
kad netko trazi nest i kad pri tome 2 put napise najjeftiniji, pretpostavim da ne trazi nist skupo, pogotovo kad prosjecni kvalitetan mis kosta najmanje 150kn, a misevi koji provjereno rade i reklamiraju se pod da rade na staklu kostaju najmanje 600kn (bar oni na koje sam ja naisao)

ima i lasera koji se ne reklamiraju da rade po staklu, pa se neki kunu da njihov bas radi
ako i rade, to sto radi nije idealno, preskace, ne uhvati uvijek (pogledaj npr neki mis na logitechovoj stranici, uvijek je napomena kod svakog - Laser sensor does not work on mirrors or clear glass. )
a ti bas zelis nekog koji je pouzdan na staklu, jer ne zelis valjda da ti na poslovnom sastanku gdje je stakleni stol odjednom pocne mis zajebavat

vjerovao ili ne, nisam se zajebavao kad sam rekao da je za tebe mis s kuglicom (osim ak ces za mis dat 600kn)
sta im fali, sluzili su nam dobro godinama a mos s njima po bilo kojoj podlozi, sta su sad, odjednom tema za zajebanciju