Ovo je omiljeno protupitanje jednog hifića koji ne zna što bi rekao. NHF
Možeš proputovati cijeli svijet i vidjeti sve i svašta, ali to te ne čini nužno pametnijim i mudrijim svjetskim čovjekom
Bez brige. Imao sam svoje faze kada sam godinama svako malo visio po dućanima, hi-fi sajmovima, gnjavio prodavača, susjede, frendove i njihove starce koji su imali od hi-enda do čak i nekih egzotika da mi puštaju ovaj-onaj CD da si poslušam nešto što inače često slušam...
Dogodilo mi se par puta da sam nakon slušanja tako nekog sistema došao do frenda koji bi imao neku Sony ili Philips mini lajnu koja bi mi imala i bolji i ugodniji zvuk nego susjedov audio sustav složen od Marantzovih top komponenti s nekim "KI" potpisima i nekih njegovih pitajboga(tm) zvučnika na stalcima koji koštaju kao moj cijeli sustav zajedno.
Nego, da imaš 500$USD viška, da li bi ti kupio
Denonov ethernet kabel za 500$USD... pazi samo popratni tekst "
AK-DL1 will bring out all the nuances in digital audio reproduction from any of our Denon DVD players"
Kladim se da će isti taj FooBar sa resamplerom postavljenim na 192kHz i 24bita outputom preko optike na nekom DACu ili HT receiveru iz više srednje klase zvučati bolje i detaljnije od tvog CD playera... i još nečeš morati pržiti i mijenjati diskove