Citiraj:
Autor Mad_Duke
Boldani dio je jedini koji je važan. Ovo ne ispod 60% nema smisla. Poanta je prijenosnog računala da bude prijenosno. Otkad imam Asus eee više nigdje ne nosim punjač, jer mi je 5 sati uvrh glave kaj god radio (ili više, ovisno o načinu spajanja,....) Prije sam sa starim govnom kaj je max držalo dok je bio nov sat i pol uvijek nosio punjač, sad ne trebam.
Sad već idemo u detalje i specifikacije pojedinih laptopa i načina, odnosno područja gdje se najviše nakuplja toplina. Ali sa druge strane, opet rekoh. Prijenosno računalo. Poanta je da ga možeš nositi sa sobom. A o tome dal bu zbog te temperature vije trajanja u 3, 3 i pol godine bio bolji u pol godine više ili manje svakog normalnog boli briga. Svoje je dala.
Svaka će moderna baterija raditi više nego zadovoljavajuće (ako nema neku tvorničku grešku i eksplodira vam u jajca) sigurno 2 godine.
|
Ja na poslu imam taman mjesta za 15" laptop, ne nosim ga nigdje,stalno je u struji i ne nemajeravam ga nosit nigdje. Znaci,postoje slucajevi kada prijenosno racunalo zamjenjuje stolno, samo radi prostora. Pri tome ne mislim na 17" i slicne ogromne laptope nego obicne za obican rad na njemu.
E sad,i ja bih htio zadrzati kapacitet baterije,nikad se ne zna,mozda moram otic na sat vremena i treba mi laptop, volio bih da mi traje bar sat ili sat i po za svaki slucaj. Cinjenica je da vremenom baterija ode u k pa bih i ja htio znati kako ocuvati kapacitet.