View Single Post
Staro 10.09.2009., 22:45   #381
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Tomislav Č Pregled postova
čekaj nemožeš mi reći da su igrači (koji svi igraju u vrhunskim klubovima osim mandžukića) na početku sezone izvan forme, a kad nastupaju za klub onda igraju ko zmajevi i samo se hvale slušaju

a što se tiče bilićeve krivice, ajde mi molim te reci koga bi stavio na pranjićevu i pokrivačevu stranu???
Pa nisam baš vidio da su internacionalci u najnaj formi (izuzev Modrića i Ćorluke koji jučer nisu igrali), a kolko sam vidio u dobroj su formi oni koji su najmanje igrali - Petrić i Klasnić. Srna je i u klubu izvan forme, Olić u Bayernu kako tako, Šimunić i Križanac također, Kranjčar loš kao i njegov dosadašnji Portsmouth, Rakitić jedva da i igra u klubu, a kad igra to je uglavnom loše, Pranjić u Bayernu kad počne tekmu uglavnom je prvi za zamijeniti...

Što se Pokrivača tiče, lik skoro pa godinu dana nije igrao u Monacu, a onda ga Bilić stavlja na poziciju koju ne igra već pet godina u ovako važnoj tekmi? I kad skuži da je zayebo, onda vraća Pranjića na to mjesto, koji je već isprobani i dokazani zayeb na lijevom beku protiv Engleza?

Kad me već povlačiš za jezik, reci mi zakaj jedini lijevi bek među 22 igrača u repki cijele kvalifikacije nije dobio priliku? Ako Čale ne vrijedi za repku kaj ga zove, a ako vrijedi, zakaj kao lijevi bek nije uopće dobio priliku?

Plus, Bilić je sam sebe posro jer oduvijek tvrdi da motraju igrati oni koji su standardni u klubovima, a da prednost Pokrivaču koji već godinu dana grije klupu u Monacu, a Čale je već drugu sezonu standardan u Trabzonsporu? Ako već Čale nije dovoljno dobar onda je po meni prednost pred Pokrivačem na tom mjestu trebao imati neki od stopera koji su to silom prilika znali igrati - Šimunić, Vejić, Drpić.