View Single Post
Staro 10.09.2009., 21:54   #379
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Tomislav Č Pregled postova
to što neki kažu bilić je kriv ovaj je kriv, onaj je kriv...

ma krivi su onih 11 kaj je igralo jer su bili ko tratinčice, nakon svakog duela su bili na travi, a nisam vidio niti jednog da bi se potukao ili barem pokušao neki lakat uvalit ili žešće uklizati nego su samo bježali od kontakta...
Krivi su igrači ali kriv je i Bilić. Igrači nisu u formi, ali nisu se jučer bome ni borili, jedino je Cico junior nekaj pokušavao, ali nije imao s kim.

Bilić je zadnjih godinu dana dosta griješio - ne vidi da Pranjić nije bek, da Juriću nije mjesto u repki, da je s više hrabrosti i Petrićem u Ukrajini mogao pobijediti bez imalo muke, a tu je i najnoviji eksperiment s Pokrivačem. A zamjeram mu i to što forsira Olića koji je izvan forme i Eduarda koji je očito u krizi zbog svega što mu se događa (repka zbog toga ne bi smjela stradavati), a Petrić i Klasnić dobivaju sitnu minutažu. Tu je i Mandžukić kao izvrsna napadačka opcija.

Uglavnom sve su to igrači koji su nas prošle godine oduševljavali, a ove godine i kad su kompletni to više nije to. Zašto? Pročitana nam je igra, nemamo plan B, i nešto bi tu Bilić trebao promijeniti.

Plus toga, jedan realan veliki nedostatak je oproštaj Nike Kovača. Tek sad se vidi koliko takav iskusni i čvrsti veznjak defanzivac i lider znači u ekipi.

Citiraj:
Autor Red_Dragon Pregled postova
Već svi tu govore o dodatnim kvalifikacijama a nismo tamo ni došli. Po meni je veoma realno da će Englezi protiv Ukraine izvesti nekakvu B momčak i izgubiti. I tko im može što prigovoriti? Kako smo mi njih izbacili prije dvije godine za očekivati je da će to oni nama napraviti.
Od ove Ukrajine teško može izgubiti i B momčad Engleske. Ako se nešto drastično ne promjeni nemaju tu Ukrajinci puno šanse za pobjedu. Pogotovo ako će Capello dati priliku nekim novim igračima koji će se htjeti nametnuti za SP.