View Single Post
Staro 10.09.2009., 13:47   #1506
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ja sam svoju PoV-icu 216 prodao Magarcu tu,posve ispravnu,ta kartica je u 3D-u radila 5h u pola godine,i to što je radila,nikad nije prešla 70c,ni u jednoj igri,ne znam tko još vrti te stupidne testove,i onda se čudi da mu GPU kuri na 100c,čemu ti testovi služe uopće ako je karta ispravna?

Ovo pišem samo da ne bi bilo da sam ja nešto,ukoliko se o mojoj kartici radi. Nikad nisam forsirao HW a posebno VGA,mislim čak da od 40 kartica koje sam imao i probao,možda sam 2 clockao. Ova nije nijedna od te dvije.

Šta je tko radio,trebao bi pitati možda onoga tko ti ju je prodao? Znam da ukoliko je moja,da ima brdo garancije,oko 18mj. u HG-Spotu, i lijepo ju reklamiraj uz izgovor da u OCCT-u imaš 90c,pa javi ovdje njihovu reakciju.

Ja kažem samo,makar nemam potrebu to pisati,osjetio sam da bi se o mojoj preprodanoj moglo raditi,odnosno da je već stigla par ruku promijeniti,od mene je otišla u vrhunskom pakiranju,svom bundleu,tiptopultra stanju,ukoliko je to moj primjerak,i napominjem,u apsolutno nijednoj igri preko 70c load.

Službeni dokaz kod hexus.net-a :

Temperature musings

We perform our testing on an open test-bed with a 120mm fan simulating case airflow.
Graphics cardsPOV GeForce GTX 260 (216 cores)Palit GeForce GTX 260 (216 cores)Force3D Radeon HD 4870 (1GB)
Ambient temperature21°C21°C23.5°C
Idle temperature44°C42°C78°C
Load temperature67°C64°C90°C
Ambient-to-load delta46°C43°C67°C

http://www.hexus.net/content/item.ph...=16508&page=10

A u mom tenk-chief toweru sa 2x120mm,kako sam i rekao,70c load,u niti jednoj igri preko,sa naravno rapidnim opadanjem po izlasku iz igre.Onda ili je test fejk,ili imam brutalno provjetren tower i cable management,što je isto istina.Ali o 80 i 90c može biti jedino riječ ukoliko je netko izdrkavao po kartici,otvarao ju i drkao po cooleru. To dream nije.

Toliko od mene.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 10.09.2009. u 14:04.
thedream je offline   Reply With Quote