View Single Post
Staro 10.09.2009., 12:21   #365
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Ne znam kakve veze imaju navijači Hajduka s Kranjčarom i kakvo je njihovo mišljenje o njegovoj igri, ali moje je da je lik uz Eduarda i Modrića(kad ne dodaje stoperima nonstop) naš najbolji igrač. I ne pamtim kad je bio spor i beskoristan. Ali pamtim da smo bez njega bezglavi.
Navijači Hajduka obožavaju Niku i vide samo njegove dobre strane. Zna se i zašto, kao najbolji igrač Dinama otišao je u Hajduk. Isto kako su navijači Dinama bili subjektivni kad je u pitanju bio npr. Jeličić svojevremeno.
Dobrih strana Niko ima dosta (dobar šut, visok je, jak i čvrst u duelu, dobar pas...), ali spor je, dugo se okreće, nema u njemi pozitivnog bezobrazluka, u većini situacija mi djeluje ko da se upravo probudio, sve u svemu prosječan europski igrač.

Nemam namjeru više polemizirati o Kranjčaru, ali činjenica je da je za Hajdukovce on bog, a za Dinamovce prodana duša debela, tako smo i ti i ja ipak pomalo pristrani u ocjeni.

Budimo realni, ova repka trenutno ima samo 2 vrhunska igrača, to su Modrić i Eduardo. Svi ostali ipak su samo europski prosjek.