Prvi i osnovni problem nasih igraca je sto ne znaju dodati pravilno loptu i pravilno je stopati. Kada bi malo izbrojali koliko je bilo nepravilnih dodavanja i neforsiranih pogresaka mislim da bi bila poprilično velika brojka. Ti ljudi zive sa tom loptom. Imaju valjda trillion treninga dnevno, za to su placeni, a dodaju kao da umjesto kopacki imaju cigle na nogama. Mislim da se nasi igraci vise izmore hvatati lopte koje im salju vlastiti suigraci nego sto se umore u napadu ili obrani. Takodjer vecina njih (cast iznimkama) nema bas neke prevelike sportske inteligenije. Pa mislim da se Runje jucer vise naigrao od vecina nasih veznjaka.

Simunica bi poslao na Mars kao pokusnog kunica i to prvom raketom koju NASA salje. Taj covjek je najveci protivnik nase vlastite repke. U svakoj utakmici on nesto ukenja, zasere, zajebe, posvadja se i dobije zuti iz samo njemu poznatog razloga. Stvarno bi ga trebalo prozvati karate-kid. Takodjer se ne moze desiti da repka bez dva standardna igraca igra kao gomila pomahnitalih orangutana koji trce po terenu kao da hvataju banane koje im publika baca. Zujati je blaga rijec za ono sto su oni radili. Stoje kilometrima od igraca, i bas mi je drago da su nas englezi malo prizemljili jer, kao sto je netko dobro rekao, Hrvatska nije odigrala pravu tekmu jos od one protiv Njemacke na EP....