Citiraj:
Autor BladeRunner
?!
Kranjčar je uvijek dobar. Mogao si to vidit i u prošloj, očajnoj utakmici protiv bjelorusa gdje je uz Runju bio najbolji igrač.
|
Kranjčar nije uvijek dobar. Zna biti spor, nevidljiv i beskoristan. Navijači Hajduka to baš ne vide najboje.
Citiraj:
Autor Medulin
nije mi jasno kad se ovako prica o covijeku koji je trenutno nezamjenjiv,svaki put kad izgubimo trebamo trenera sterat,isto je tako bilo sa cirom,ali to je nas debilan mentalitet! razlog sta smo pukli ko kokice sinoc je u samim igracima jer kao sta je i blazicko rekao oni su financijski osigurani pa niti nemaju potrebu se dokazivati kao sta su morali prije 2 god kad su igrali u nasoj smjesnoj ligi! pozitivnu ocijenu dao bi jedino runji,vukojevicu i mandji,ovi drugi svi za ku***!
|
Nezamjenjiv je bio samo drug Tito.
Već nekoliko utakmica pucamo ko kokice radi čovjeka do dva manje bez kojih igramo. Jer Pranjić na beku je definitivno čovjek manje, a uz put razjebe i karate kida Šimunića koji se ne snalazi nakon što pukne bek.
Jučer je još i Srna na beku odigrao katastrofalno i povukao sa sobom Križanca.
Uz sve to Mandža mora stajat na centru i igrat nekog veznog?! Pa ko je tu lud?!
Citiraj:
Autor Mad_Duke
A joj, naguzili nas oni koji imaju prek 10 puta stanovnika od nas i najjaču ligu na svijetu. Nakon svih mogućih srazova sa njima na prijašnjima natjecanjima (ne mislim na 2007.) statistički bi bilo nevjerojatno da nam se kad tad ovakvo nešto nije dogodilo.
Da ste imalo kompetentni koliko tvrdite već bi ovo predvidjeli, ali odjednom ste svi pametni! Svaka vam čast 
|
I mi smo 10. repka svijeta, to nije slučajno i dosadašnji rezultati to pokazuju.
Ovo je sramota koja se nije smjela dogoditi, a 90% zasluge za to ima Slaven, nije problem u porazu, problem je u totalnom gaženju i ponižavanju, pa jebote, jel moralo biti 8:0 (a moglo je) da to nekom bude jasno!