View Single Post
Staro 10.09.2009., 09:47   #352
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
A joj, naguzili nas oni koji imaju prek 10 puta stanovnika od nas i najjaču ligu na svijetu. Nakon svih mogućih srazova sa njima na prijašnjima natjecanjima (ne mislim na 2007.) statistički bi bilo nevjerojatno da nam se kad tad ovakvo nešto nije dogodilo.

Da ste imalo kompetentni koliko tvrdite već bi ovo predvidjeli, ali odjednom ste svi pametni! Svaka vam čast
Ovo je glupost totalna. kao da je bitno koliko imaju stanovnika i kakvu ligu. Ima i Njemačka jaku ligu i 20 puta više stanovnika, pa nas ništa nije priječilo u kantanju 3:0 u Francuskoj 98.
A i naši manekeni su prve violine u svojim klubovima u izrazito jakim ligama, pa su se borili kao da igraju humanitarnu utakmicu protiv osoblja KBC Dubrava u akciji "darujmo najpotrebnije"

Repka koja je u top 10 reprezentacija na svijetu (FYI to smo bili mi pred ovu utakmicu) si ne smije dozvoliti poraz sa 5 primljenih komada i sa 4 gola razlike, a da to nije prijateljska utakmica - i ameno.

Ja sam predvidio katastrofu i kladio se na rezultat da engleska daje 3 i više golova.
Brko je offline   Reply With Quote