Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 10.09.2009., 09:45   #2326
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Intel stock ti neće napraviti posao ako želiš da je cooler nečujan, IMHO. neki ljudi zbog toga i drugih stvari troše novce za coolere i to nema veze s ovim o čemu mi pričamo.
evo vidiš... sad ja mogu tebe i istomišljenike nazvati kuler-snobovima jer ima tu par ljudi koji su čuli stock intel u mojoj htpc kanti, tj. ne čuli na nekih 500-700rpm koji hladi normala i apsolutno se ništa ne čuje jer je to iz serije sa stfu-ventom bla bla bla... ne pratim više to pa ne znam tehnikalije.

uglavnom imam kuler koji sam dobio za đabe, tih je totalno, hladi na 50c, intel thermal management ga nikad preko 700rpm nije potjerao.

prosječnom korisniku bi sve iznad toga bilo čisto izdrkavanje... e pa tak ti je i sa denon kabelom i sa wireworld zlatnom eklipsom od ne znam koliko tisuća kn/€ po metru etc.

@juan... pa o tome ja pričam, netko hoće dati 3k kn na mbo da bi izvukao posljedni mhz iz komponenti, a kao zadovoljštinu dobio nadražen ego i par ss-ova. jel to ima više smisla od kolekcije od 30-60 novih/sh medija muzike? novog cd playera? hell, pa i novog (preskupog) kabela? po meni i one balerinke sa početka priče imaju više smisla od takve igre.
syss je offline   Reply With Quote